Jag är en snackis i USA



Det snackas mycket om mig i USA just nu. Här är lite från BBC där de visar min helgs bravader.


Gustav

Puss o haj

Jobbigt med kärlek på avstånd. Nu är jag klart med flytten och bosatt ca 46 mil från Björkvallen. Några björkar ser jag inte men mygg finns det lite här och där (Björkvallens andra namn är ju Myggvallen). 

Till mitt stora förtret får jag inte i Öja-TV här uppe men det får jag ta. Med satellittelefon och direkt kontakt med ISS så löser jag detta. 

Men kärlek på avstånd är konstigt. Ingen träning, inga nakna män i duschen. Dottens lena men hårda skinkor är borta likt en vild häst.  

Nu har jag tvättid så håll flabbe. 

PÅ återseende mina kamrater..

jörgen!!!

sitter här och skriver, inter helt nykter. efter en utekväll laddar man nu om för en viktig match i os, jörgen skall plocka rispojken från det stora värdlandet, härlig avslutning på denna kväll förtst vätskekontroll hos max sen bar á bar sen rayan sen hem lagom till matchen lyx!, nu börjar det! go jörgen go!

Brazilian-chair



Vill passa på att göra lite reklam här på bloggen. Kanske inte rätt tid att försöka kränga sådana stolar just nu men varför inte köpa en och vara garanterad sittplats på Björkvallen året om. Inte illa va? slå till vet ja!




Gustav

Vår Råbin

Visst saknar vi vår kära Råbin? Det är tomt här uppe på vår reaktion nu när han har flyttat för att plugga. Vi får hoppas att han har det bra där han är och att han kommer tillbaka. Jag lägger upp en bild på honom som vi kan ta fram och titta på när vi saknar honom som mest. När man ser den så klarar man sig ett tag till sen blir till slut saknade för stor igen så tar man fram bilden igen.




Jag har även köpt ett spel till honom som han skall få när han kommer hem. Tyckte att detta var ganska passande spell till honom.



Gustav

hallå, 3 spänn!



Man behöver väl inte göra så stor sak av en så obetydlig summa som 3 kr...eller?


Gustav

Floskel

Sveriges idrottare faller likt käglor. De är folkliga, de säger aldrig emot. Vissa kanske skriver på en lite pytteliten lista som lämnas till Kinas regering men som aldrig blir läst av någon.
Systrarna Kallur tycker mest att allt är jätterolig och spännande. Wissman tror han kommer ta OS-guld. Fotbollstjejerna kände att de hade kraften i laget. Gymnasten är hemma. Vattenplaskarna är också egentligen bäst i världen, egentligen. Handbollslaget är hemma. Pingissspelarna är i Gröstorp. Vi har en kroniskt barbröstad höjdhoppare och en annan hoppare som läste på Chalmers för att det skulle bättre på hans ansats. Vi har en löpare som började sin spurt för tidigt.
Vi har skyttar som sköt fel, tallrikskastare som köpte fel tallrikar.

Vi har dock en som vi kan vara stolta över.




Och sen har vi en folklig som hade kunnat snorta kokain på öppen gata men ändå bli älskad.

Ny tävling!




Svårslaget, men man kan ju pröva.

Highscore: 5,23

Trevlig helg!

Skumrask

Imorgon drar flyttlasset iväg norrut. Ska bli gott med något nytt i livet.

Såg Kleman the klitz strosa längs Jörgensgatan för några dagar sen. Hummer kör han nu visst. Han kom där, det dunkade hiphop så att alla gamlingar i husen runt omkring dog. Hummer-pengarna sägs komma från en skumrask affär med Öja. Hmm, vem vet?



Gossip Boy

B-lag och IF och K

I dag spelade B-laget en match mot IF och K på Björkvallen. En pensionerad fotbollsspelare vid namn Bensin-mannen var på besök och han satt mest och var söt. Glädjande. KLitz syntes inte till som vanligt. 

Det hela började ganska bra. Jag (Robin) inledde matchen med att missa årets chans. Ett friläge från ca halvplan. Problemet var att de var ett enormt hål i marken som gjorde att bollen studsade onaturligt och missade mål. Mitt skott var det absolut inget fel på. 
Vi köttade på bra de första 20 min och hade kunnat göra en radda med mål redan då. 

Istället tog IF och K över och smaskade till sig en smaskande 3-0 ledning. Men då började det. En upphämtning likt den Swerig och E gjorde mot Finlan och D i något hockeymästerskap. 5-1 till 5-6. Vilket mästerskap vet jag inte då det spelas fyra VM varje år. 

Först gör Fille mål, sedan nätar jag ett halvvolleyskott rakt upp i nätmaskorna så hålen blev ännu större. Att Joel sedan blir träffad så det blir mål struntar jag i. 

3-3 och gott väder. 

Sen ska vi inte glömma en ny tävling som startades i dag. 

Sportbag of the year

RSS 2.0