Bilder från Spelarfesten!


Max messar med damer


Johannes bjuder på "en nyköpt hamster"


Allsång med Fältan som Lasse Berghagen


El Capitano skriker: sänk musiken, vi väcker grannarna!



Max visar sitt skadade finger. Alla på en gång nu, Naaaw!


Fältan vill se hur det ser ut nere under klubbvilan och lagkompisarna hjälper honom gärna ner.



Jonas håller luckan så Fältan inte ska få den i huvudet



Mr Grön diggar loss till en favolåt


"Säg inte till någon att jag har en fläck på ärmen"  Dotten: "Fläck? aa, skit i de"



Leni bjuder på en striptease


Gustav

Reklam, men hur?

Har funderat ett tag på hur man skulle kunna marknadsföra denna bloggen så vi får fler läsare. Har ju skrivit på olika Öja-forum på nätet men känner att detta inte räcker. Någon där ute i stugorna som har något bra förslag på hur man skulle kunna lösa detta?

PS. Party bilder kommer senare idag, håll ögonen öppna!

Trevlig helg!


Gustav

Trelleborgsexan

Har tagit del av vilka lag som kommer att vara med i den serie vi hade planer på att vinna. Har också tagit mig friheten att tippa hur det kommer att gå. Vad tror ni om detta?


Öja FF
BK Skansen,
BK Vången
Skivarp,
Bosniska FK Behar,
Gislöv,
Janstorp,
Minnesberg,
Skegrie, 
Västra Ingelstad
Svenstorp
Köpingebro


Gustav

Vad tycker ni?

Någon som vill se bilder från vår spelarfest som vi hade? Såg i mobilen att där var en hel del intressanta bilder. Tänkte jag frågar först om det finns något intresse av detta. Lägg gärna en kommentar!


Gustav


Lika som bär


                        Joker                                                           Linus

Bilder från 93:ornas Kvalmatch




















Tyvärr förlust...



Gustav

Grattis P93!!



A-lagets säsong får man kalla en "mellansäsong". Men om man ser ner i leden i föreningens ungdomslag så hittar vi ett lag som däremot har en "toppensäsong" att se tillbaka på. Och det är inte slut än, det bästa av allt är fortfarande kvar. Jag talar så klart om Öja FF:s P93:or som precis sprungit hem Skåneserie B. Detta gjorde man genom att göra 36 mål framåt och bara släppa in 13 båkåt. Vinst i alla matcher utom två där det blev en förlust och en oavgjord. Spänningen uteblev även i sista matchen där det hade räckt med en poäng för att bli mästare. Nä, Öja visade var skåpet skulle stå och genom 1-5 borta mot Lilla Torg så visade man att det var mästarna som var på besök. Om vi nu ser framåt så har grabbarna ett kval till pojkallsvenskan att vänta, med start nu på söndag kl 14 hemma på Björkvallen. Pojkallsvenskan, smaka på de ordet. Tänk er att spela allsvenskan som 15-16-åring, inte helt fel. Klart att de blir tuffare matchen i serien men tänk er att springa ut och ha ett helt gäng kaxiga killar med himmelsblå tröjor eller små henke-kopior att möta istället för lag som Lilla torg som man kör över utan att behöva knyta skorna. Man får ju hoppas att Öja nu kan behålla sina spelare så man har kvar detta vinnande gäng även nästa år. En mix av individuelt skickliga spelare blandat med en bra lagkänsla med en vinnande metalitet tror jag kan bli ett recept som kan göra 2009 till ett roligt år för 93:orna. Tänk framför er att slå en tunnel på en kaxig MFF:are och sedan vända sig om och tänka, "här kommer Öja, se upp".
"Bara ut och ha kul" brukar det heta. Men det gäller verkligen nu, ut och ha kul så kommer vinsterna med. Humörsspelarna i dessa "större" lagen kommer bli häpna när LAGET Öja kommer på besök och ger dem en match.

 Men nu väntar först en viktig kvalmatch innan dessa drömmar kommer att slå in. Och jag hoppas att det kommer vara mycket folk på Björkvallen på söndag som hejar fram Öja:s framtid.

Lycka till! och ha den där tunneln i åtanke i kvalet.

Gustav

Infür "Der Party"

Då var det dag för fest för Öja igen. Kivik firar fortfarande seriesegern med äppelcider, äppelpaj och ett äpple till efterrätt. Lagen som åkte ut ( Ravi, Rörum eller nått tror jag ) firar att man nästa år kommer möta sämre lag. Men Öja, vi firar såklart att vi är sydöstra Sveriges sjunde bästa div.6-lag och detta gör vi imorgon ute på vår arena Myggvallen.

Tänkte väcka lite festminnen nu inför morgondagen som en slags uppvärmning. Här är vad jag hittade i arkivet.

Kommentera gärna!


















Lika som bär


                     Ronaldo                                                             Zico

RSS 2.0