Tack!

Tänkte att jag kunde använda bloggen som ett tackkort idag. Tacka alla öja:grabbar som kom på min och Johannes Mexiko-fest för någon helg sedan.
Lägger upp lite bilder från tillställningen.


Johannes och Gustav....eller var det tvärtom..hrmm


"Mexican Enning"


Härligt att se enning. Här kör Biffen en "gigantisch"


Dagen efter

skratta eller gråta?



Sitter och äter lunch på jobbet, läser Expressen. Blädrar förbi alla olyckor, rättegångar och bomber och tar tag i sportbilagan. På framsidan ser jag en väldigt stor bild på Zlatan med en Elfsborgtröja på sig. Håller på att sätta pannbiffen i halsen när jag ser detta. Jag börjar skratta åt bilden istället. Jag menar, en bild på Zlatan i en Elfsborgtröja är ju som att se Fångarna på Fortet-dvärgarna i NBA. Det passar liksom inte in. Sen när jag läser citatet av Elfsborgs ordförande vet jag inte om jag skall skratta eller gråta. Det blir något mitt emellan. Verkar vara en vettig snubbe den där ordföranden. Hade jag varit Zlatan hade jag ringt upp Elfsborg och frågat om man kunde komma och provträna. Men det är klart, Zlatan är nog van vid att bli nobbad av klubbar han ringer runt till så.


Gustav

Vad skall man säga...



Satt och läste på Aftonbladet, så ser man detta. Tråkigt att se idrottsmän förstöra sina karriärer så här. Jag orkade inte läsa hela artikeln men hörde att de hade varit stökiga på hotellrumen med. Tråkigt sånt....


Gustav

ÖJA

Med tanke på öja-bilen som är funnen måste jag påpeka att det faktiskt också finns en öja-motorcykel. Om du tittar nedanför här så ser du Johannes Nilsson provsitta den senaste varianten av öja-hojen som den kommer att kallas. 

För övrigt fick jag ett samtal från en vän i Italien som jag träffade på min rundresa. Han var väldigt nedstämd då Markus Allbäck - superkändis i Italien - har lämnat proffslivet för att börja i ÖIS igen. Han grät och jag försökte förklara att Markus inte spelade fotboll alls i dag. Utan att han bor på Vigs Ängar i Köpingebro. 

Senare läste på ett italienskt forum att ca 5000 fans planerar att flyga till Sverige för att hylla deras stora hjälte; Markus Allbäck. 

Johannes iklädd det senaste hårbandet från Chanel sitter leende på 
"Öja-hojen". 

Dagens Tips!

Kan tipsa er att gå in på www.ystadsallehanda.se och kolla på gårdagens Mingel på Bar à Bar 28 +. Jag var där och stötte på en del Öja-profiler. På alla positioner i föreningen. Jag gillar sånt, all PR är bra PR som man säger.


Gustav

?


Jag var och såg på Kim Larsen för någon helg sedan och ser detta.Varför! varför inhandlar folk en sådan här stol? Står de där i affären och titta på de två olika modellerna, den stora och den lilla och tänker: " hade kanske varit fräckt att ha en sådan där liten en? " Skulle heller inte förvåna mig om den lilla är dyrare än den stora. Om någon vet varför folk är så dumma och köper en sådan här liten jävla stol så skriv gärna en kommentar. Är det bara för att synas i mängden så är de fel ute kan jag säga. Ser ju för övrigt jätteskönt ut. Kan se framför mig hur mannen i rutig skjorta vaknar morgonen efter och säger att han har ont i ryggen. Frugan tycker synd om honom och de åker tillsammans och köper en ny säng åt den stackars idioten.


Gustav

Öja-bilen

Träffade en hängiven Öja-supporter nu under uppehållet. Han gick fram till mig med raska steg.Tog tag i min jacka och lyfte mig från marken och skrek. "Va fan händer med bloggen!?" Jag sa till honom att det pågick ett test men detta lyssnade han inte på. Han släppte ner mig och jag rättade till jackan och sa, "Den är snart uppe igen, lovar" Då skrek han att det var nog bäst för min del om det var så för annras skulle han köra över mig med hans ny-pimpade Öja-bil. Det blev tyst i några sekunder, jag frågade. Öja-bil? Supporter sa, ja, Öja-bil. Den är pimpad till tusen med öja prylar.
Jag blev nyfiken på den där bilen. Jag frågade om jag fick se den. Han hade inga problem med detta och jag frågade om jag fick blogga om detta och då sa han, Ja för fan! gör de, gör de! men skit i och skriv om de som hände med jackan innan där bara. Visst sa jag.
Här har vi den, Öja-bilen.





Gustav

Oblogg

Har gjort ett litet test här med bloggen. Hade funderingar över hur pass populär bloggen var. Ett försvinnande var vad som behövdes. Ett försvinnande som faktiskt gjorde mig glad. Många har hört av sig och frågat varför inget hände på bloggen, och detta är ju ett bevis på att folk faktiskt läser här. Kul! Så nu när testet är över och vi går in i träning och match igen så kör vi hårt igen!!


Gustav

Tungt

Mitt huvud är tungt i dag. Det väger säkertligen mer än en full Finlandsfärja och det dunkar likt discona på färjan.

Tequila är djävulens redskap (utöver Per Gessle), och igår använde han det.

Lagårdfest

I dag är bondefest i Öja. Spriten står Johanens och Gustaw för. Tyvärr är det inbjudan som gäller annars hade jag bjudit alla som läser detta. Men det går tyvärr inte.

Tänkte skriva ett inlägg i natt efter festen. Får se hur det blir med det bara.


Slaveri

I dag har det gått att läsa ett citat från svensk-dödaren (angående hans kötteri av Lennart Johansson) Sep Blatter. Det finns med i de flesta stora svenska tidningar  - även YA-.

"Om en spelare tvingas stanna i en klubb där han inte trivs är det  varken bra för klubben eller spelaren.
Köpa och sälja spelare hit och dit är som en modern form av slaveri"

Fotbollsspelare är prostituerade. Oftast. De går dit pengarna finns.


Slaveri
Påtal om slaveri?

Ursäkta

Jag satte för ca en timme sedan mina små med runda fötter på svensk mark för första gången på ca en månad. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Min ursäkt framför jag, Gustaws har jag ingen aning om.

Var senast i de norra delarna i ett råvarmt italien. Ungefär en utspark ifrån Venedig.

Det roliga med Italien är att alla bär fotbollströjor. Alla älskar fotbollströjor. Särskilt sådana med skitkvalité som får tröjan att klibba sig fast vid kroppen så fort man svetttas. Och det är hela tiden.

Det fanns tusentals tröjor. Totti, Buffon (som för övrigt gör reklam för Swatch kramandes med en vacker dam), Materazzi och många fler. Men den den tröjan som flest bar och som såldes mer än alla andra var någon helt annan. Allas våran Markus Allbäck. På något sätt så har han blivit en sorts gud nere i Italien. Många hyllade honom för hans fräcka stil och hans vågade kläder. Barn började gråta när jag berättade att han numera bor äldreboendet Vigs Ängar i Köpingebro. Vuxna män gömde sina ansikten bakom håriga händer och äldre damer slogs om ett tröja som jag påstod hade tillhört Markus.

Nej det var oväntat.

RSS 2.0